CULTURĂ

Sub genericul ARTĂ-SPORT-CULTURĂ, clubul nostru a organizat în colaborare cu Cercul Militar, Biblioteca Județeană “Octavian Goga” și Biblioteca Județeană “Traian Brad” mai multe serii de activități adresate în special elevilor, cu menirea de a prezenta o imagine nedistorsioantă a artelor marțiale, implicând participanții în dialoguri constructive generate de expoziții de carte, vernisaje, exerciții demonstrative și colocvii de inspirație niponă.

La invitația Consiliului Județean Cluj am participat cu sportivii clubului care au rezultate apreciabile, la ceremonia de inaugurare a stadionului Cluj Arena și am susținut o gamă de exerciții demonstrative la inaugurarea Decathlon Cluj.

În parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, ne-am implicat activ în educarea populației privind lupta împotriva obezității și am participat la activitățile anuale incluse în programul sărbătoririi Zilelor Clujului. Alături de Primăria municipiului Cluj-Napoca, Asociaţia Culturală Kesenai, Organizaţia Studenţilor de la Universitatea Tehnică și alte cluburi sportive, am participat la Festivalul de cultură japoneză, Japan Play Transylvania iar alături de White Tiger Budokan am inițiat și desfășurat Festilvalul cu participare internațională Zilele Culturii Japoneze la Cluj-Napoca.

Nu i-am uitat nici pe cei defavorizați, fapt pentru care ne-am implicat în activități cultural-sportive cu caracter caritabil, membrii clubului nostru oferindu-și ajutorul după posibilități pentru copii cu dizabilități sau în evenimentul spectacol organizat la Radiodifuziunea Cluj pentru susținerea victimelor catastrofei de la Fukushima.

Toate aceste manifestări antemenționate au fost mediatizate prin internet, emisiuni radio, presa scrisă și transmisiuni televizate la posturi locale și naționale.